Fresnillo, àrea de jocs

Rozana Montiel Estudi d'Arquitectura
  • Información del Proyecto
  • Mosaico del Proyecto
  • Slider del Proyecto
  • PDF del Proyecto

Reciclem un canal pavimentat d’aigües negres i el transformem en un pati d’esbarjo en una unitat d’habitatge en Fresnillo, Zacatecas. El nou espai de transició ofereix una àrea recreativa segura que acull al públic en un nou hàbitat de vegetació local. El pont, el pis i els pendents que vam dissenyar estan equipats per a un programa multifuncional. Vam fer ponts universalment accessibles que van obrir una esplanada sota; i reconstruïm els vessants de la cadena perquè funcionessin com una àrea de descans, un fòrum i un pati de jocs amb parets per escalar. El nou espai va millorar la qualitat de vida del complex d’habitatges oferint oportunitats a grups en situacions de risc. Reciclar la infraestructura existent va transformar una cicatriu urbana en un horitzó atractiu: el paisatge urbà es va convertir en el programa.
crèdits
Projecte: Rozana Montiel I Alin V. Wallach
Col·laboradors: Hortense Blanchard, Silvia Mejía, Alejandro Aparicio, Amaranta Guzmán, Ana Sofía Quirós, Caroline Figaro, Ombeline De Laage, Cristobal Plec